🖤 Mor l’altra nena que estava greu després de l’accident al castell inflable al País Valencià


El passat 4 de gener es va produir un terrible accident en un castell inflable a Mislata, País Valencià, en el que va morir una nena de vuit anys. Malauradament, aquesta matinada ha mort una altra nena de quatre anys que va resultar amb ferides molt greus i estava ingressada a l’Hospital Clínic de València.

Els fets van passar la tarda del 4 de gener a la fira nadalenca de Mislata, quan en un episodi d’una forta ventada l’inflable va bolcar amb diversos infants a dintre. Una de les nenes va morir aquella mateixa nit.

L’ajuntament de Mislata ha emès un comunicat anunciant la notícia i declarant dos dies de dol per la mort de la petita, mentre continuen les investigacions per esbrinar si va ser un desafortunat accident o va ser conseqüència d’una imprudència.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a les famílies de les dues nenes.

Notícia relacionada:

🖤 Mor una nena de vuit anys després que un castell inflable es tombés a causa del vent


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
4
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.