🖤 Mor l’altra nena que estava greu després de l’accident al castell inflable al País Valencià

El passat 4 de gener es va produir un terrible accident en un castell inflable a Mislata, País Valencià, en el que va morir una nena de vuit anys. Malauradament, aquesta matinada ha mort una altra nena de quatre anys que va resultar amb ferides molt greus i estava ingressada a l’Hospital Clínic de València.

Els fets van passar la tarda del 4 de gener a la fira nadalenca de Mislata, quan en un episodi d’una forta ventada l’inflable va bolcar amb diversos infants a dintre. Una de les nenes va morir aquella mateixa nit.

L’ajuntament de Mislata ha emès un comunicat anunciant la notícia i declarant dos dies de dol per la mort de la petita, mentre continuen les investigacions per esbrinar si va ser un desafortunat accident o va ser conseqüència d’una imprudència.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a les famílies de les dues nenes.

Notícia relacionada:

🖤 Mor una nena de vuit anys després que un castell inflable es tombés a causa del vent

Tags: castella inflable, Mort, país valencià

Notícies semblants: