ūüĖ§ Mor l’altra nena que estava greu despr√©s de l’accident al castell inflable al Pa√≠s Valenci√†


El passat 4 de gener es va produir un terrible accident en un castell inflable a Mislata, Pa√≠s Valenci√†, en el que va morir una nena de vuit anys. Malauradament, aquesta matinada ha mort una altra nena de quatre anys que va resultar amb ferides molt greus i estava ingressada a l’Hospital Cl√≠nic de Val√®ncia.

Els fets van passar la tarda del 4 de gener a la fira nadalenca de Mislata, quan en un episodi d’una forta ventada l’inflable va bolcar amb diversos infants a dintre. Una de les nenes va morir aquella mateixa nit.

L’ajuntament de Mislata ha em√®s un comunicat anunciant la not√≠cia i declarant dos dies de dol per la mort de la petita, mentre continuen les investigacions per esbrinar si va ser un desafortunat accident o va ser conseq√ľ√®ncia d’una imprud√®ncia.

Des d’aqu√≠ volem mostrar el nostre m√©s sincer condol a les fam√≠lies de les dues nenes.

Notícia relacionada:

ūüĖ§ Mor una nena de vuit anys despr√©s que un castell inflable es tomb√©s a causa del vent