WordleCAT el nou joc de paraules en català per competir amb el Paraulògic.

Els jocs de paraules en català per jugar en línia estan triomfant a les xarxes socials. Fa uns dies us presentàvem el Paraulògic i avui el WordleCAT, una adaptació al català del joc creat per Josh Wardle en temps de confinament per culpa de la pandèmia de la Covid.

Wardle és un enginyer estatunidenc, que va crear aquest joc com a mostra d’amor per a la seva parella a qui li encanten aquests tipus de jocs. Primer el va compartir amb la família a través de WhatsApp, després amb amics i ara ja juguen més de 300.000 persones. Aquests dies que ens hem afegit els catalans i catalanes, segur que aquesta xifra pujarà.

Un joc que es pot jugar en diferents idiomes i que ara arriba en català. El funcionament és molt senzill, cada dia hem de trobar una paraula de cinc lletres a partir de les pistes que ens van donant i només tenim sis oportunitats per trobar la paraula del dia.

Cada lletra està dins un quadrat, quan escrivim la primera paraula a l’atzar les lletres canvien de color. En verd sortirà la lletra que està en la posició correcta, en groc si la paraula conté la lletra, però no està en la posició adient i gris si la lletra no apareix a la paraula que busquem.

Com el Paraulògic cada dia canvia el joc i el repte és aconseguir el màxim de paraules possibles en el Paraulògic i descobrir una sola paraula en el WordleCAT. 

També us pot interessar:

‘Paraulògic’, el joc en línia  en català que s’ha posat de moda aquest Nadal

Tags: jocs en català, Paralulògic, WordlCAT

Notícies semblants: