La Guàrdia Urbana de Barcelona captura una oca que es passejava pels voltants de la Ronda Litoral

Durant el confinament que vam patir l’any passat sovint podíem observar com els porcs senglars es passejaven pel centre de Barcelona o ànecs creuant un pas de vianants a Banyoles. El passat dilluns a la tarda la Guàrdia Urbana de Barcelona va ser alertada per un ciutadà que havia vist una oca passejant-se pels voltants de la Ronda Litoral al districte de Sant Martí, davant el perill que entres a la via i provoqués un accident.

Una patrulla es va desplaçar fins a la zona, acompanyada d’un agent del cos amb formació veterinària i van poder rescatar-la. Segons publiquen en el seu tuit, creuen que podria ser un exemplar que s’havia desorientat i buscava el refugi de biodiversitat del Parc de Diagonal Mar.

Un ciutadà en resposta al tuit de la Guàrdia Urbana, denúncia la quantitat de gossos que corren lliures per les proximitats del Parc espantant les aus que estan tranquil·lament dins l’aigua. En el vídeo es pot veure com un gos entra a l’aigua i les aus espantades, acaben fugint.

Amb una altra fotografia també denúncia que hi ha gent que llença pedres a l’aigua per tal de caçar-les. En aquestes condicions no és res estrany que les oques i altres aus sotmeses a aquest estrès fugin i acabin desorientades per la ciutat.

També us pot interessar:

Sabeu per què al Claustre de la Catedral de Barcelona hi viuen 13 Oques blanques?

Tags: Barcelona, Oca, Rescat

Notícies semblants: