ESPORTS

El Barça s’apunta al joc de moda en català i anuncia el fitxatge d’Adama Traoré, a través del Paraulògic.

Adama Traoré – Foto: Twitter @FCBarcelona_cat

Avui el FC Barcelona ha anunciat el fitxatge del davanter català de 26 anys, Adama Traoré i no ha trobat una forma més original de fer-ho públic que utilitzant un dels jocs en català que estan de moda fa unes setmanes. Amb un Paraulògic ‘adulterat’ que contenia totes les lletres del nom i cognom del jugador de l’Hospitalet de Llobregat, havíem de fer un ‘tuti’, paraula que té la màxima puntuació en el joc.

A més del nom d’Adama Traoré, podíem formar paraules com ‘rematador’ que tanta falta fa en les files del Barça o ‘rematar’. Els pares d’Adama Traoré, van arribar a Catalunya en la dècada dels 80 procedents de Mali, a la recerca d’una vida millor on criar els seus fills. L’any 1996 va néixer l’Adama a l’Hospitalet de Llobregat i de ben petit va començar a jugar amb els infantils de l’Espanyol on va estar un curt espai de temps.

Amb 8 anys va ingressar a la Masia del Barça on va jugar en les diferents categories de futbol fins que va debutar en el primer equip substituint a Neymar en un partit contra el Granada l’any 2013. Dos anys després va marxar a jugar a la Premier League anglesa i ara torna a casa. Confiem que sigui un revulsiu pel club blaugrana.

Tags: BARÇA, Paraulògic

Notícies semblants: