El diputat Pau Juvillà se sincera a Twitter sobre el seu estat de salut

Al marge de la polèmica que s’està produint al Parlament de Catalunya per la decisió què vol prendre la presidenta Laura Borràs de suspendre l’activitat parlamentària com a mostra de rebuig a la sentència del  Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que obliga a retirar l’escó al diputat de la CUP, Pau Juvillà, abans de ser sentència ferma, per tenir penjat un llaç groc en el seu despatx municipal a la Paeria de Lleida l’any 2019, Pau Juvillà publica a Twitter que té càncer.

Pau Juvillà va anunciar fa uns dies que es retirava del Parlament i no podria exercir la seva feina com a membre de la Mesa per motius de salut, però no havia transcendit què era el que tenia. Avui a través del seu perfil de Twitter ha explicat amb una sèrie de piulades, que pateix un càncer que li impedeix continuar amb l’activitat política.

En ells detalla que ja fa anys li van trobar dos tumors dels quals afortunadament es va recuperar, però ara  fa un més li han trobat un altre i ha de començar el tractament. En el primer tuit podem veure els números de la cita a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, mentre ell espera a la sala.

En un dels seus tuits fa menció a què l’estan atenent a la sanitat pública la que troba magnífica i que l’han tractat amb professionalitat i empatia.  Des d’aquí li desitgem una prompte recuperació i que pugui tornar com més aviat millor a la Mesa del Parlament.

Tags: Càncer, Pau Juvillà

Notícies semblants: