Lidl també aposta per una llet de proximitat 100% catalana

Foto: Cooperativa Lletera Campllong

La cadena de supermercats d’origen alemany Lidl, segueix les passes de Bonpreu apostant per la llet de proximitat 100% catalana. Així ho ha anunciat en un comunicat on informa que ha arribat a un acord amb la Cooperativa lletera de Campllong de Girona dirigida pel ramader Joan Pijoan, per poder comercialitzar la llet “provinent d’explotacions familiars de casa nostra”.

Segons avança el portal VAdeGust, la setmana vinent es farà l’acte de presentació oficial en el que estarà present la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà així com els representants de Lidl i de la Cooperativa lletera.

Després que fa poques setmanes Bonpreu va treure al mercat una llet 100% produïda, elaborada i comercialitzada en Catalunya, ara és Lidl el que en els pròxims dies vendrà una llet de quilòmetre zero, comprada a un preu just pels productors.

Com diu la Cooperativa lletera Campllong en la seva pàgina web: “Una llet de qualitat i proximitat directa a la teva botiga de confiança”. Provinent d’explotacions familiars del Gironès, Baix Empordà, la Selva, Osona, el Segrià, el Maresme, el Vallès, el Baix Llobregat i el Pla d’Urgell.

A principis d’any Lidl ja havia fet el mateix amb els productors andalusos per vendre la llet de proximitat a Andalusia. Si les grans marques apostessin per comercialitzar productes de quilòmetre zero, a més d’afavorir els productors locals, reduiríem molt la petjada ecològica.

Notícies relacionades:

Cacaolat i Bonpreu s’uneixen per donar suport als ramaders envasant i distribuint una llet 100% catalana (22.01.2022)

 

Tags: Lidl, LLet

Notícies semblants: