Escalen la Torre Glòries de Barcelona vestits amb els colors de la bandera d’Ucraïna

🇺🇦 Ahir al vespre moltes ciutats i pobles de Catalunya van fer concentracions com a mostra de rebuig a la guerra encetada per Vladímir Putin contra el poble ucraïnès. Dues persones van optar per una forma més perillosa de demostrar la seva disconformitat, van escalar sense cap mesura de seguretat, la Torre Glòries de Barcelona, vestits amb els colors de la  bandera d’Ucraïna, duien el pantaló groc i el jersei blau.

Van escalar la torre sense cordes, tan sols ajudant-se de les finestres i els sortints que té l’emblemàtic edifici barceloní, també conegut com a Torre Agbar. Al voltant de les set de la tarda van arribar els Mossos d’Esquadra i els Bombers quan encara les dues persones que semblen un home i una dona, encara estaven enfilats per la façana pujant cap al cim.

Quan han baixat els dos escaladors s’han personat voluntàriament a la comissaria dels Mossos del districte de Sant Martí on els han obert expedient per una infracció administrativa per escalar un edifici sense autorització.

Aquest no és el primer cop que la Torre Agbar o Glòries és escalada per agosarats que no tenen por a les altures, com el francès Leo Urban. L’últim cop va ser el passat novembre, però l’any 2020 en plena pandèmia,  va ser escalada en quatre ocasions.

Notícies relacionades: 06.12.2020 👇

Tornen a escalar la Torre Glòries, aquest cop acompanyat d’un dron

Tags: Barcelona, Torre Agbar, Ucraïna

Notícies semblants: