Sabíeu que al Japó hi ha un parc d’atraccions on podem veure Montserrat, el Parc Güell o la portalada de la Boqueria?

Tots els barcelonins i barcelonines ja sabem que els japonesos són grans amants de la ciutat de Barcelona, en especial de Gaudí, tan sols cal passejar-nos per la Sagrada Família, el Parc Güell o la Casa Batlló en temporades turístiques i veurem la quantitat de nipons que hi ha visitant i fotografiant l’obra d’Antoni Gaudí.

L’any 1994 al Japó van inaugurar un parc d’atraccions temàtic d’Espanya, el Shima Spain Village, un parc que combina l’esbarjo que ens proporcionen les atraccions amb un record pel país que tant els fascina, encara que possiblement tenen una vista molt especial de la cultura espanyola, una mica estereotipada amb el flamenc i els toros.

El Shima Spain Village ens recorda al Poble Espanyol de Barcelona. Quan passegem per ell trobem una muntanya russa que viatja entre les muntanyes de Montserrat, més o menys ben fetes, però la nostra muntanya màgica. També descobrirem el Park Güell i fins i tot una reproducció de la porta principal del mercat de la Boqueria, un carrusel amb decoració gaudiniana i l’estàtua de Colom.

D’altres indrets de la península podem veure la Cibeles o la Puerta del Sol de Madrid, el castell de Xavier a Navarra, rèpliques de ‘cortijos’ andalusos, la porta de Cambrón a Toledo, un molí típic de la Manxa, unes figures del Quixot i Sanxo, una muntanya russa inspirada en els Pirineus, o una atracció amb el tema de la Tomatina de Bunyol, entre altres.

En les botigues que hi ha al llarg del parc podrem comprar tota mena de productes espanyols, des de vins i caves fins a polvorons o figures de Lladró.

També us pot interessar:

El Park Güell té un parc germà en plena Toscana italiana?

Tags: Barcelona, Gaudí, Japó

Notícies semblants: