Destitueixen la comissària en cap de Pontevedra per haver dit una barbaritat sobre l’1-O a Catalunya.

La comissària en cap de la regió de Pontevedra ha estat destituïda per les barbaritats que va arribar a dir sobre les càrregues policials a Catalunya de l’1 d’Octubre, en el transcurs d’un homenatge a un company que va resultar ferit en els disturbis posteriors a la sentència del procés.

A l’acte en el qual estaven presents comandaments i agents de la Policia Nacional per homenatjar a Iván, un agent que es va haver de jubilar a causa de les ferides que va patir la tardor del 2019 en les manifestacions contra la sentència, Estíbaliz Palma va agafar la paraula per dir:

“Jo ara recordava… Jo estava de comissària a Pozuelo de Alarcón quan va passar això (referint-se a l’1-O). I ja marxava de Pozuelo, anava cap a Pontevedra”.

Pozuelo és una plaça nacional, no republicana. O sigui, era un àmbit estupend quan donaves una xerrada, no?

Però va arribar un moment, recordo que els meus fills per les xarxes socials deien: Mamà que fa la policia a Catalunya? Va haver-hi 48 hores que semblava que la Policia Nacional s’havia transformat, no?”

“I de sobte maltractava, violava i no sé què coses deien més. Que ja els agradaria a algunes que les violes un UIP (referint-se als antidisturbis).

Després d’aquestes greus paraules, es pot sentir que el públic assistent a l’acte riu i fan bromes sobre el tema, però també es pot sentir a una persona que es dona de la barbaritat que havia dit la comissària i diu: “talla, talla”.

Quan aquest discurs s’ha fet públic a través del mitjà digital Eldiario.es, el Ministeri de l’Interior ha confirmat el cessament de la comissària Palma, després de corroborar amb ella que aquestes declaracions eren veritat, ella així ho va confirmar.

Tags: Policia Nacional

Notícies semblants: