Tot a punt per obrir el túnel de les Glòries en sentit d’entrada a Barcelona

Foto: Recreació Ajuntament de Barcelona

El passat 6 de novembre va entrar en funcionament el túnel de les Glòries en sentit de sortida de Barcelona, ara ja està tot a punt per poder obrir el de sentit d’entrada a la ciutat. La inauguració dels tres carrils d’entrada serà la nit del 2 al 3 d’abril per tal que el diumenge 3 ja estigui en ple funcionament.

El nou túnel de quasi un quilòmetre de llarg, consta de dos carrils per a vehicles particulars i un destinat al transport públic, en cada sentit. Aquesta inauguració posarà fi a sis anys d’obres per soterrar la circulació deixant la plaça de les Glòries per als veïns.

A partir de l’abril s’eliminarà la circulació per la superfície de la Gran Via entre els carrers Bilbao i Padilla, tan sols podran passar els vehicles de transport públic, els d’emergències, serveis i veïns. El túnel sentit Llobregat donarà servei a tots els vehicles que entrin a la ciutat per la C-31.

Per fi una gran reivindicació dels veïns des de fa molts anys es veurà feta realitat, convertint la superfície de la plaça de les Glòries i la zona de la Gran Via en un gran parc verd. Un veritable pulmó verd per a la ciutat de Barcelona. Així serà la:

La Superilla de Glòries

Notícies relacionades:

Inaugurat el Túnel de les Glòries en sentit Besòs amb quatre anys de retard. (06.11.2022)

Tags: Tunel Glories

Notícies semblants: