On és l’Estel·la?, torna a les llibreries després de quedar arxivades les denúncies presentades per sindicats policials.

On és l”Estel·la?, és una col·lecció de llibres que va néixer l’any 2018 amb una publicació sobre els fets de l’1 d’Octubre del 2017, sobre les protestes de la gent que volia anar a votar en el referèndum sobre la Independència de Catalunya. En el primer llibre la protagonista veu com els cossos de seguretat nacional carreguen contra els votants.

Arran d’aquesta publicació en què es reproduïen dibuixos de policies carregant contra la gent, diferents sindicats policials, entre ell el sindicat de la policia nacional JUPOL, van presentar diverses denúncies per injúries contra el cos policial.

L’any 2019 van treure un nou exemplar dedicat a les festes i tradicions catalanes i l’any 2020 un trencaclosques del diari de confinament de l’Estel·la. Ara fa un any les causes presentades contra l’editorial i l’il·lustrador de la primera publicació han quedat arxivades.

Ara torna a les llibreries On és l’Estel·la?, un tercer llibre de l’editorial Comanegra, amb il·lustracions de Xevi Domínguez (Xevidom) que substitueix a Toni Galmés. Aquest nou exemplar fa un repàs per diferents etapes de la història de Catalunya, des de l’època dels ibers fins al procés, passant per l’edat mitjana, el modernisme o la Barcelona del 92.

Tags: Llibres

Notícies semblants: