Emotiu homenatge a Juan Carlos Unzué en el camp de l’Osasuna on es va iniciar en el futbol

Foto: Twitter @LaLiga

Juan Carlos Unzué fa dos anys que va anunciar que patia ELA (Esclerosis Múltiple Amiotròfica) i des de llavors ha estat tot un exemple de la lluita contra aquesta terrible malaltia invalidant. Més enllà de quedar-se a casa, en aquests dos anys no ha parat de moure’s col·laborant en actes per avançar en la investigació de l’ELA.

També han estat molts homenatges que amics i companys de professió li han volgut fer, com aquest cap de setmana passat li va fer el seu primer equip, l’Osasuna on va arribar amb tan sols 15 anys. Ahir Juan Carlos Unzué va ser l’encarregat de fer el servei d’honor enmig del camp del Sadar on tothom en peu li va oferir una emotiva ovació.

Unzué en cadira de rodes i visiblement deteriorat per la malaltia, però sense perdre el somriure, va fer una mitja volta al camp acompanyat del president del club, Luis Sabalza, mentre el públic emocionat no parava d’aplaudir. Per rematar la tarda, el seu equip va guanyar per 1-0 a l’Alabès.

Els jugadors de l’Osasuna duien una samarreta per l’ocasió on es podia llegir ‘Osasuna contra l’ELA’, que després de signar-les seran subhastades per recaptar fons per la lluita contra aquesta malaltia.

No és el primer cop que Unzué rep un homenatge del seu primer equip, l’octubre passat va tenir una trobada amb els jugadors del primer equip amb qui va tenir una xerrada repassant el seu pas pel club de Pamplona.

Trobada entre Juan Carlos Unzué i els jugadors del seu primer equip l’Osasuna (17.10.2021)

Notícies relacionades:

Unzúe anuncia que té ELA i deixa el futbol (18.06.2020)

Tags: ELA, Juan Carlos Unzue

Notícies semblants: