El detingut per la violació de la noia de 16 anys a Igualada tenia antecedents d’agressions sexuals

Segons publica La Vanguardia el detingut ahir com a presumpte autor de la violació de la noia de 16 anys la nit de la castanyada a Igualada, tenia antecedents per haver abusat sexualment de la seva germana de tan sols 7 anys i per maltractament a una exparella. Va ser la seva mare qui va denunciar el cas després que la nena li expliques el que li havia fet el seu germà.

Es tracta d’un noi de nacionalitat boliviana de 21 anys al que la Unitat de Central d’Agressions Sexuals (UCAS) estava investigant. La detenció es va efectuar en el seu domicili ahir cap al migdia, després d’hores d’escorcoll per tal de trobar alguna prova que el relacionés amb la brutal agressió a la jove que va estar dos mesos hospitalitzada i sotmesa a diferents intervencions quirúrgiques.

En aquests cinc mesos la UCAS va investigar a totes les persones amb antecedents de delictes sexuals de la zona i després de descartar a altres i a tres nois que havien estat amb la noia a la discoteca, es van centrar en el detingut. Els agents van poder situar el mòbil del detingut en el polígon d’Igualada la nit de l’agressió. Es veu que havia estat en alguna botellada de la zona, però no va arribar a entrar a la discoteca.

Quan la noia va sortir de la discoteca i es dirigia cap a l’estació a agafar el tren per tornar a casa, es va produir l’agressió. El detingut podria ser acusat a més d’agressió sexual per la brutal violació en la qual va utilitzar una barra de ferro que va destrossar a la víctima, d’un delicte d’intent d’assassinat.

A hores d’ara continua detingut en dependències policials i demà dissabte passarà a disposició judicial.

Notícies relacionades:

La menor violada la matinada de la Castanyada a Igualada perd l’audició de l’oïda esquerra.

Tags: Agressions, Detencions

Notícies semblants: