Marcel Mauri i Carles Puigdemont ‘envien a la merda’ a qui els han espiat en el ‘Catalangate’

 

L’exvicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri i el president de la Generalitat Carles Puigdemont han enviat a la merda als que els han espiat en el ‘Catalangate‘. A través del seu perfil de Twitter, Marcel Mauri diu que el que podien trobar en el seu mòbil serien converses d’amor amb el seu marit, algun tema pujat de to amb els seus amics, idees per arribar a una Catalunya lliure o simples converses de WhatsApp amb els seus pares.

En Mauri acaba el tuit amb aquestes paraules: “Els qui espieu, els qui ho avaleu o ho permeteu, aneu a la merda“, en clara al·lusió al CNI i al govern espanyol que ho ha permès.

Carles Puigdemont ha fet un retuit amb el hashtag #aneualamerda en el que se suma a l’expressió d’en Marcel Mauri. El president diu: “Aneu a la merda tots els qui heu violat les nostres vides i les de les nostres famílies. Miserables els qui ho feu i els qui ho justifiqueu.” Puigdemont tanca tota possibilitat de diàleg amb el govern espanyol fins que no se sentin “a decidir els termes de la separació”.

El president Pere Aragonès en una entrevista a Catalunya Ràdio ha deixat clar que la confiança en el govern central està malmesa i reclama tres punts a l’Estat: que expliquin qui va emetre l’ordre d’espiar-los, que s’assumeixin responsabilitats i que es garanteixi que ara com ara no continuen sent espiats.

Ahir Paz Esteban, directora del CNI, va aportar les autoritzacions judicials del Suprem per espiar a una vintena de persones independentistes, entre ells Pere Aragonès, persones de l’entorn de Carles Puigdemont, així com líders d’entitats com Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana.

Tags: Catalangate, CNI, Indepèndencia

Notícies semblants: