Barcelona acollirà la primera experiència mundial del metavers centrada en l’obra de Dalí

A partir del 20 de setembre d’enguany IDEAL Centre d’Arts Digitals de Barcelona, acollirà una exposició centrada en l’obra de Salvador Dalí, una experiència immersiva que per primera vegada inclou l’experimentació amb el metavers. ‘Dalí Cibernètic’ és un viatge immersiu per la ment del pintor de Figueres on podrem fer un recorregut per les obres més conegudes des d’una perspectiva totalment innovadora.

A través de projeccions de gran format, instal·lacions interactives, hologrames, realitat virtual i intel·ligència artificial ens endinsarem en la ment tan peculiar d’un dels màxims representants del surrealisme. Una nova forma de contemplar i intentar entendre la personalitat de Dalí. Quan entrem a l’exposició, podrem triar un avatar digital per passejar físicament amb els nostres acompanyants a través d’un espai virtual on trobarem les principals obres del pintor, classificades en els quatre temes que caracteritzen l’obra daliniana: el mar, el cel, el desert i el buit.

Dalí va ser un avançat pel seu temps, tenia uns pensaments que sovint reflectia en les seves obres i que en la seva època molts no entenien. Gran amant de la ciència i la tecnologia, l’any 1981 ja va dir: “És indiscutible que no es poden fer obres mestres sense els ordinadors i la cibernètica. Aquest és el futur de la pintura”.

L’experiència que compta amb l’aval de la Fundació Gala-Salvador Dalí, aterra a Barcelona a partir del setembre, però després farà un recorregut per 30 ciutats més d’arreu del món durant quatre anys. Entre les ciutats que visitaran estan Londres, Brussel·les, Zuric, Budapest, Munic, Torí, Roma, Colònia, París, Bristol, Dublín, Manchester, Anvers, València i Bilbao.

‘Dalí Cibernètic’ obrirà portes el 20 de setembre, però ja podem reservar les entrades, ja estan disponibles 👉 aquí Afanyeu-vos que ben segur s’esgotaran aviat.

També us pot interessar:

Sabíeu que el Chupa Chup és un invent català? Què té a veure amb Dalí o amb la Casa Batlló? 19.06.2019

Tags: Dalí, Exposicons, Museus

Notícies semblants: