Tanca una emblemàtica botiga de música de Barcelona

Una altra botiga emblemàtica de Barcelona abaixarà la persiana definitivament aquesta setmana. Es tracta de Music World, la botiga de discos, vinils i CD’s ubicada a la cantonada del carrer Rosselló amb Enric Granados des de fa trenta-un anys.

Com diu els seus propietaris, José Luis i Carmen, el problema és el mateix de molts altres establiments de la Ciutat Comtal que han tancat en aquests darrers anys, l’augment en el preu del lloguer del local. La propietat no renova el contracte si no és a un preu actual del mercat.

Music World, va arribar a tenir cinc botigues a Barcelona, entre elles una en el carrer Tallers, ara tancaran la primera que van obrir. En José Luis ja té edat per a jubilar-se, però ell volia continuar uns anys més amb el local on podíem trobar autèntiques relíquies ara que els vinils tornen a estar en auge. Segons expliquen en una entrevista concedida a Betevé, molts d’aquests discos tenen inscripcions fetes a mà dels antics propietaris.

Per acomiadar-se, aquests darrers dies estan venent tot el material nou amb un descompte del 50% i el de segona mà amb un 20%. Malgrat que les plataformes de música en línia com Spotify han estat les responsables de la baixada en les vendes, Music World ha publicat la seva llista en aquesta plataforma, ‘Rock Llegends de José Luis Fernández Alfaro, perquè d’alguna manera el negoci que han mantingut en aquests darrers trenta-un anys no s’oblidi.

Els melòmans amants de la música trobaran a faltar un dels llocs on podien remenar entre vinils, CD, DVD, per descobrir aquella ganga o disc que feia anys no veien enlloc.

Una de les que reisteix al pas del temps és la Casa Beethoven.

Tags: Barcelona, tancament locals

Notícies semblants: