El vigilant de seguretat que ara fa sis mesos va ferir a tres excompanys a Tarragona demana l’eutanàsia.

El vigilant de seguretat que el passat 14 de desembre va irrompre armat en el local de ‘Securitas‘ del centre de Tarragona i va ferir als seus excompanys, ha demanat l’eutanàsia. L’equip mèdic que el porta ha donat el vistiplau i ja han iniciat els tràmits per poder facilitar-li la mort assistida.

Marin Eugen Sabau veí d’Alcover de 46 anys que va ser detingut pels Mossos d’Esquadra el mateix dia dels fets, està internat en l’Hospital Penitenciari de Terrassa amb una lesió medul·lar a causa dels trets dels agents durant la detenció. També li van haver d’amputar una cama.

Segons informa la Cadena Ser que ha tingut accés al document que han enviat els metges al jutjat d’Instrucció núm. 5 de Tarragona que porta el cas, Sabau presenta “una lesió medul·lar incompleta que li genera una important dependència i dolor neuropàtic”. Els representants d’algunes de les víctimes demanaran que es paralitzi el procés de mort digna, per salvaguardar la tutela judicial efectiva dels seus representats.

Recordem que Sabau va irrompre en l’empresa ‘Securitas‘ de Tarragona que l’havia acomiadat feia poc, vestit tot de negre amb una gorra, una perruca i amb diverses armes. Va obrir foc contra el gerent, contra un company que va intentar aturar-lo i contra la cap del servei. En la fugida un Mosso d’Esquadra que el va identificar en un control també va resultar ferit. Finalment, el van detenir en una masia abandonada de Riudoms.

Notícies relacionades (14.12.2021)

🔴 ÚLTIMA HORA: El Mossos busquen l’autor d’un tiroteig en una empresa del centre de Tarragona que hauria causat almenys tres ferits

Detingut l’autor del tiroteig de Tarragona que ha causat quatre ferits aquest matí

Tags: Agressions, Eutanàsia

Notícies semblants: