Voleu comprar un castell fortificat del segle XVII a l’Alt Empordà?

El castell del segle XVII de Capmany a la venda – Foto: IDEALISTA

En el portal immobiliari Idealista.com trobem un castell del segle XVII en venda per 1.337.000 euros. Es tracta d’un castell fortificat de 931 m² construïts en una parcel·la de 1300 m². Disposa de nou habitacions, vuit banys i diferents dependències repartides en tres edificis independents.

Està situat en la localitat de Campmany, molt a prop de la frontera amb França per la Jonquera, a tan sols 17 km de Figueres i a uns 20 de les millors platges de la Costa Brava, com Roses. En un entorn envoltat de vinyes i oliveres, tan característic de l’Alt Empordà.

El castell data del segle XVII, però ha estat restaurant acuradament, respectant tots els detalls arquitectònics originaris, amb aquelles parets gruixudes de pedra que ens aïllen de l’exterior, a l’estiu tindrem unes temperatures fresquetes i a l’hivern no deixen passar el fred.

L’edifici conserva aquell aspecte senyorial que tenen moltes cases i castells de l’Alt i Baix Empordà, recordem poblacions com Pals o Peralada, amb aquells jardins espectaculars per a descansar a la fresca de la tramuntana. En la part baixa hi ha un espai com a bodega per poder elaborar i conservar el vi de les vinyes de la comarca. La venda també inclou un edifici que hi ha al costat amb tres apartaments que actualment estan llogats i l’edifici de l’antic forn del poble.

No és una compra barata, estem parlant de més d’1,3 milions d’euros, però és una bona oportunitat de negoci per aquells emprenedors que estiguin pensant a canviar la vida de ciutat per una vida tranquil·la al camp amb un negoci dedicat al turisme rural i a la celebració d’esdeveniments en un ambient senyorial.

Per si us interessa, trobareu tota la informació al portal Idealista.com 👉 aquí.

I per si us agrada més està en un lloc a peu de platja i teniu uns quants milions més, des de fa anys està en venda la casa més famosa de Cadaqués, l’antiga Casa Serinyana ubicada a la plaça des Portitxó. L’any 2019 la immobiliària alemanya Engel&Völkers, va posar a la venda l’anomenada a hores d’ara Casa Blaua per 22 milions d’euros, però amb aquests anys l’han anat rebaixant fins als 15 milions actuals.

Notícies relacionades:

Es ven la casa més famosa de Cadaqués per 22 milions d’euros. (20/10/2019)

Tags: Cadaqués, Campmany, Venda cases

Notícies semblants: