Mor Antonio Ibáñez, model, pintor i actor de sèries com Aida amb tan sols 34 anys.

L’actor, model i pintor Antonio Ibáñez ha mort avui víctima d’un càncer amb tan sols 34 anys. Com va fer quan li van diagnosticar la malaltia, ara ell mateix ha estat l’encarregat de fer pública la trista notícia a través del seu perfil d’Instagram, amb aquestes paraules:

“He lluitat amb totes les meves forces, però no he aconseguit guanyar aquesta batalla. Tènia moltes ganes de viure i continuar creant art. Així i tot, podreu veure, sentir i tocar les meves energies més pures en tots els meus quadres. Allí us podreu perdre en la meva ànima bufona i generosa”.

Ara fa un any que li van diagnosticar un limfoma que malauradament no ha pogut superar. Nascut a Granada va començar a treballar com a actor en series de Canal Sud, per després fer el salt a Madrid. Va participar en alguns episodis de sèries de televisió com ‘Aida’, ‘La que se avecina‘, ‘Cita a Ciegas‘ o el ‘Ministerio del Tiempo‘. A la pantalla gran va ser un dels protagonistes de ‘Chicas Paranoicas‘.

Ibáñez, llicenciat en Belles Arts i amant de la pintura era un gran pintor que va arribar a exposar a París. Segons encara es pot veure en la seva web, estava immers en un projecte pictòric molt personal que no podrà presentar com tenia previst l’any vinent. L’últim treball en el cinema va ser un curtmetratge que s’estrenarà aquest any, “Supermen, dedicat a totes les persones que han lluitat i lluiten contra el càncer.

Totes les morts són tristes, però en especial quan es tracta d’una persona tan jove. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics d’Antonio Ibáñez. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Antonio Ibáñez (@antonibanez)

Tags: actor, Antonio Ibáñez, Morts

Notícies semblants: