Obre a Catalunya el primer restaurant d’Espanya amb un menú per a gossos

Molts som els que tenim mascotes i ens agrada sortir amb elles quan anem a dinar, ara tenim una oferta gastronòmica perquè els nostres amics de quatre potes ens acompanyin a menjar una paella. Es tracta del restaurant Unlugar ubicat al passeig Marítim de Castelldefels.

Segons va explicar Sofia Fortuna, cap de màrqueting de l’empresa a RAC1 aquesta idea es va començar a gestar abans de la pandèmia, quan van crear una empresa per elaborar menjar per a mascotes, però amb l’inici de la pandèmia i la marxa d’un dels socis, malgrat tenir tots els permisos pertinents, la idea va quedar aparcada per més endavant.

Ara un cop anem recuperant la normalitat, la gent que regenta aquest restaurant de la costa barcelonina, especialitzat en arrossos ha pensat que com tenien la llicència per elaborar menjar per a mascotes, per què no servir-les en el seu establiment.

L’oferta pels humans és principalment arrossos, però també tenen unes patates braves exquisides i un bon sortit de cerveses artesanes. El menú per les mascotes consta de tres plats: un entrant de galetes, un plat principal a base d’arròs i verdures elaborat amb productes de quilòmetre zero i de postres un gelat.

Pel bon conviure entre els comensals que vagin acompanyats de la seva mascota o els que van sols, han establert unes normes de bona convivència i de moment en els dos mesos d’implementació d’aquesta idea no hi ha hagut cap problema i ha tingut força acceptació.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Lagom Agency (@lagomtheagency)

Tags: Mascotes, Restaurants

Notícies semblants: