Els Mossos posen fi a una festa en iots a una cala de la Costa Brava i els reben amb l’himne d’Espanya.

Foto: Mossos d’Esquadra

Dissabte passat a la tarda els banyistes que volien passar una estona trenqui-la a la Cala del Golfet de Calella de Palafrugell es van veure obligats a trucar als Mossos d’Esquadra perquè hi havia quatre embarcacions amb joves celebrant una festa amb la música a tot volum.

Una embarcació dels Mossos d’Esquadra es va desplaçar fins a la zona per intentar posar ordre. Quan la dotació de la policia catalana s’apropava als iots dels joves, aquests els van rebre amb la música de l’himne espanyol a tot drap.

Aviat el vídeo publicat a les xarxes socials s’ha fet viral i ha provocat molts comentaris, la majoria considerant la rebuda com a una provocació cap als Mossos d’Esquadra. Els testimonis diuen que era gent jove que estaven en les embarcacions, alguna amb una sobreocupació i la música venia d’una llanxa neumàtica on havien posat quatre altaveus de gran potència.

Finalment, tres embarcacions van marxar i la quarta que es va quedar a la cala, va rebre cinc sancions per infraccions administratives.

Tags: denúncies

Notícies semblants: