Un Laporta exultant es posa a ballar amb una dona enmig d’un carrer de Las Vegas

Sembla que el fitxatge de Robert Lewandowski i la victòria contra el Real Madrid d’abans-d’ahir han fet que el president del Barça, Joan Laporta estigui d’allò més exultant. Laporta ha estat caçat ballant enmig d’un carrer de Las Vegas amb una dona, que segons publica El Periódico seria la seva secretaria i mà dreta, Manana Giorgadze.

El vídeo del ball de Laporta mentre sona la música de Frank Sinatra, no ha trigat gaire a fer-se viral a les xarxes socials, amb comentaris de tota mena, des dels que es queixen que Laporta gaudeixi tant mentre el Barça encara no ha sortit de la crisi econòmica en què està immers, fins als que aplaudeixen el seu ball.

Motius per estar content té, de moment el Barça no ha perdut cap partit dels disputats en aquesta pretemporada, ha pogut fitxar a Lewandowski i sembla que Jules Koundé, ja té un peu al Barça. Ara només li queda que marxi Frenkie de Jong per reduir la massa salarial i tots contents.

Sembla que aixó de ballar li agrada al president del Barça

Tags: Ball, Laporta

Notícies semblants: