Detingut el conductor que va atropellar el grup de ciclistes ahir a Castellbisbal.

Ahir els Mossos d’Esquadra van poder detenir al conductor que va atropellar el grup de ciclistes ahir al matí al terme municipal de Castellbisbal, en el que van morir dues persones i tres més van resultar ferides, una d’elles va ser traslladada a l’hospital de la Vall d’Hebron en estat crític. Segons va avançar ahir a la tarda Catalunya Informació aquesta persona ferida greu, hauria mort, encara que la notícia no està confirmada.

Segons publica la periodista Anna Punsí en el seu perfil de Twitter, el detingut és un home de 41 anys veí de Martorell que circulava amb el cotxe de la seva parella que havia comprat el vehicle recentment i encara no havia fet el canvi de nom. Té antecedents policials per violència de gènere i altres delictes de trànsit. El detingut vivia a prop de la plaça on va abandonar el vehicle amb evidents signes d’haver sofert un accident de consideració, que poc després de l’accident va ser localitzat per la Policia Local. Ha passat la nit en dependències policials i en les pròximes hores passarà a disposició judicial.

Notícia relacionada:

Dos ciclistes morts i tres ferits a Castellbisbal en ser atropellats per un vehicle que ha fugit.

Tags: ciclistes, Morts

Notícies semblants: