Una bretolada obliga a tancar les piscines de la Seu d’Urgell

Segons publica el diari digital Segre, ahir van haver de tancar les piscines de la Seu d’Urgell a causa d’un acte vandàlic que es va produir a la matinada, quan algú va entrar al recinte i van llençar vidres a l’aigua. Segons ha explicat l’alcalde Francesc Viaplana “diverses persones han accedit aquesta matinada i han tirat vidres a l’interior de la piscina, la qual cosa implicava un greu perill per als usuaris”. Els gots en trencar-se van deixar el fons de la piscina plena de vidres.

Ahir van estar tot el dia intentant treure els vidres sense buidar la piscina, ja que en aquests moments de sequera, seria un malbaratament d’aigua important, encara que no es descarta que per tal de treure tots els trossos, l’hagin de buidar. De moment la piscina romandrà tancada fins que es pugui garantir la seguretat dels usuaris.

Aquest cap de setmana se celebrava la festa major de la Seu i sovint es produeix algun acte vandàlic després de la celebració de les botellades. L’any passat va haver-hi un enfrontament entre un grup de joves i els Mossos d’Esquadra que va obligar a cridar els antiavalots.

No és el primer cop que aquest estiu es registren bretolades a les piscines de Lleida, el més greu va ser per Sant Joan a Alfarràs, quan un grup de persones van accedir al recinte de la piscina tallant amb una radial la tanca del darrere per no ser gravats amb les càmeres de seguretat. Van accedir al bar on van estar fent la festa deixant danys valorats en milers d’euros. Després van llençar ampolles de vidre, escombraries i hamaques a la piscina, cosa que va obligar a buidar-la.

Tags: La Seu d'Urgell

Notícies semblants: