Un hotel de Barcelona entre els millors del món.

La suite Majestic Royal Penthouse – Foto: Majestic Hotel & Spa Barcelona

El Majestic Hotel & Spa Barcelona del Passeig de Gràcia, ha estat nominat pels premis Prix Villégiature 2022, que cada any tria els millors hotels del món en 27 categories diferents. L’hotel obert l’any 1918 al centre de la Ciutat Comtal per la família Soldevila-Casals, ha estat nominat en les categories de millor suite per la Majestic Royal Penthouse i a la millor contribució artística per la seva col·lecció d’art formada per més de mil obres.

La ubicació de l’hotel Majestic de cinc estrelles és perfecte, al costat d’edificis tan emblemàtics com la Pedrera o la Casa Batlló que atrauen els turistes, en el centre neuràlgic de les botigues més selectes de la ciutat i envoltat de moltes oficines que atrau empresaris que visiten la ciutat per motius de negocis.

La Majestic Royal Penthouse és la suite més gran de Barcelona amb 467 m² i capacitat per a 6 persones distribuïdes en dos o tres dormitoris. Una àmplia sala d’estar, menjador i un maxi-bar. Amb una decoració d’estil clàssic, però atemporal que fa una sensació de confort i pau, amb servei de majordom, xofer i cotxe d’alta gamma durant tota l’estança. Tres terrasses privades amb jacuzzi i vistes panoràmiques al Passeig de Gràcia i des d’on es pot veure la Sagrada Família.

El que no està a l’abast de tots els hostes és el preu, entre 15.000 i 18.000 euros la nit, en funció de si es volen dues o tres habitacions. La Majestic Royal Penthouse, està ubicada en la novena planta on abans tenien la residència familiar els propietaris.

Pel que fa a la nominació a la millor contribució artística, el Majestic Hotel & Spa Barcelona té una col·lecció d’art de més de 1.000 obres de diferents estils i èpoques repartides per totes les estances de l’hotel, incloses algunes habitacions. Els hostes a més d’allotjar-se en un dels millors hotels de la ciutat poden fer una visita guiada per veure obres de grans artistes com: Gonçal Peris, Antoni Tàpies, Anish Kapoor, Antonio Saura o José María Sicilia, entre d’altres.

Ara un jurat format per 23 periodistes de 14 països triaran els millors establiments per a cada categoria. El Majestic Hotel & Spa Barcelona ja va ser premiat l’any 2018 en la categoria al millor esmorzar d’Hotel d’Europa i en 2019 en la categoria de millor terrassa d’hotel urbà per la Dolce Vitae.

Notícia relacionada: 

L’Hotel Majestic Premi a la Millor Terrassa urbana d’Europa (18.11.2019)

Tags: hotels, Majestic, Premis

Notícies semblants: