700.000 persones segons l’ANC a la Manifestació de la Diada, 150.000 segons la Guàrdia Urbana.

La presidenta de l’Assemblea Nacional de Catalunya, Dolors Feliu ha xifrat en 700.000 persones els assistents a la manifestació de la Diada d’enguany, com sempre la xifra de la Guàrdia Urbana és molt més petita, 150.000 persones.

“No ens faran callar, volem la independència. L’Estat espanyol ens recorda cada setmana per què la volem”, ha dit Dolors Feliu vestida amb la samarreta negra d’aquest any que simbolitza la bandera negra representativa de la lluita fins al final.

La Diada del 2022 va començar ahir a la nit amb escridassades al Fossar de les Moreres, ha continuat aquest matí amb les mateixes escridassades a l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, però no han estat només per Esquerra Republicana de Catalunya, aquesta tarda en el transcurs de la manifestació, també s’han pogut veure pancartes contra la resta de partits independentistes, Junts per Catalunya i la CUP.

El Barça com cada any ha estat un dels primers a fer l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova.

El partit de l’extrema dreta espanyola VOX ha desplegat una gran bandera espanyola a Lleida amb el missatge ‘Recuperem Catalunya!’. És que ja la donen per perduda?

Aquí 👇​ teniu el vídeo sencer de la manifestació de la Diada 2022  

Tags: Diada 2022

Notícies semblants: