Què us sembla la nova moda de comprar roba amb taques incorporades?

Foto: Captura vídeo YouTube

En el món de la moda estem acostumats a veure de tot, des de bosses de mà imitant una bossa d’escombraries o sabates trencades a uns preus desorbitats fins a les polseres de brides que es venen a 600 euros. Però si us penseu que ja ho hem vist tot, ara una marca de salses ha tret una col·lecció de moda amb peces que ja venen amb una taca, una taca incorporada de fàbrica.

Es tracta de la marca americana de salses Heinz, potser una de les més populars del món en salses de quètxup. Si fins ara el fet de tacar-nos la roba representava un problema, sobretot si tenim alguna reunió de feina i no tenim possibilitat d’anar a casa a canviar-nos, ara sempre podem dir que anem a l’última moda, la moda llençada al mercat per Heinz.

Heinz en col·laboració amb la plataforma de revenda en línia Thredup, han posat a la venda la col·lecció Heinz Vintage Drip, on totes les peces de roba porten una taca de quètxup incorporada. Les taques d’aquesta salsa vermella és una de les més difícils de treure de la roba, en especial si ha passat una estona des que ens hem tacat, ara ja no cal que ens escalfem el cap buscant productes per treure-la, la podem deixar per anar a la moda.

La col·lecció Heinz Vintage Drip consta de 157 peces de roba de segona mà, tacades de quètxup, una taca vermella en llocs ben visibles. Ja han engegat la campanya publicitària amb el lema “Senzillament afegeix sabor a les teves peces de roba”.

Els preus són molt variats, en funció de la marca de la peça de roba que s’ha utilitzat per a aquesta col·lecció, hi ha peces des de menys de 10 dòlars fins a algunes de més de 100 dòlars. L’empresa ha anunciat que els beneficis que reporti la venda d’aquesta col·lecció aniran destinats a una organització sense ànim de lucre que lluita per fer front a la gana mundial.

Si aquesta moda prospera i altres marques s’afegeixen a la idea, potser se’ns haurà acabat el problema de dur una camisa tacada. Us atreviríeu a fer-ho?

També us pot interessar:

El cas de les polseres de brides que es venen a 600 euros i que s’ha fet viral a les xarxes.

Tags: Heinz, moda

Notícies semblants: