Alerta sanitària per la presència de cossos estranys de metall en un popular formatge

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha estat informada d’una alerta sanitària per la presència de cossos estranys metàl·lics en un popular formatge de cabra de la marca Président.  L’anomalia es va detectar a França, però aquest formatge es distribueix per a tota Europa.

Els productes afectats per la presència de metalls són:

🧀 Président Rul·lo cabra Sainte Maure de la marca President
​◾ Format de 180 grams en 6 unitats.
​◾  Data de caducitat: 10/10/2022, 13/10/2022 i 21/10/2022

🧀 Président formatge cabra Riblaire de la marca President
​◾ ​ Format d’1 kg en 2 unitats
​◾  Data de caducitat: 24/10/2022 i 28/10/2022.

Aquest formatge es distribueix per la majoria de comunitats autònomes, entre elles, Catalunya. L’empresa comercialitzadora d’aquesta marca a Espanya ja està retirant el producte de tots els establiments i el Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) s’encarregarà de verificar la retirada. Es demana als consumidors que si tenen algun producte d’aquests a casa, s’abstinguin de consumir-lo i que el retornin al punt de venda.

Tags: Alerta sanitaria, formatge

Notícies semblants: