L’espanyolisme emprenyat per un vídeo de France Football sobre Alexia Putellas en el que posen Catalonia en lloc d’Espanya

Captura del Vídeo reproduït a TV3

Alexia Putellas va fer història abans-d’ahir guanyant la segona Pilota d’Or consecutiva, la primera dona a aconseguir aquest trofeu per segona vegada i per celebrar-ho France Football li ha dedicat un vídeo on repassa la trajectòria personal i esportiva de la capitana del Barça, un petit documental on la seva mare parla de la infància i joventut d’Alexia en el seu poble, Mollet del Vallès.

A l’inici del vídeo es pot llegir ‘Mollet del Vallès – Catalonia, frase que ha fet emprenyar molt a alguns sectors de l’espanyolisme que ja ho han criticat a les xarxes socials. Volen reivindicar l’espanyolitat d’Alèxia Putelles i de Catalunya. No creiem que France Football organitzadors dels premis ‘Ballon d’Or’, ho hagin fet expressament com un detall per a la Catalunya que vol ser independent, segurament ha estat un fet inconscient que no hauria d’anar més enllà, però sembla que fora de Catalunya no ho veuen amb bons ulls i han sorgit moltes crítiques.

L’Alexia en el discurs d’agraïment quan va rebre la Pilota d’Or també va parlar en català, cosa que a molts catalans li han volgut agrair per les xarxes socials.

Aquí podeu veure el vídeo dedicat a la millor jugadora de futbol del món, la catalana de Mollet del Vallès, Alexia Putellas. 👇

Tags: Alexia Putellas, Catalonia

Notícies semblants: