La contundent resposta de Luis Enrique a un usuari de Twitch que li diu “A Catalunya ni aigua”.


L’exjugador del Barça i actual entrenador de la selecció espanyola de futbol, Luis Enrique ja fa dies que ha obert el seu canal de Twitch amb motiu del mundial de futbol que s’està disputant a Qatar. En ell comenta tant temes esportius com d’altres aspectes de la vida quotidiana. L’asturià va anunciar que tots els beneficis que tregui de les retransmissions en directe que faci les destinarà a una finalitat solidària per lluitar contra el càncer infantil.

Recordem que malauradament, Luis Enrique va perdre a la seva filla Xana de tan sols nou anys a causa d’un càncer i des de llavors tant ell com la seva família han col·laborat en projectes per a la lluita d’aquesta maleïda malaltia que cada any es cobra la vida de molts infants.

El destinatari serà la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia amb seu al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, una entitat sense ànim de lucre que treballa per donar cobertura integral de les necessitats dels infants i joves malalts de càncer o altres malalties greus i donar suport a les seves famílies.

En les sessions que fa Luis Enrique a través del canal de Twitch, accepta preguntes dels usuaris que el segueixen i ahir quan estava fent l’anunci que els beneficis aniran destinats a un nou pavelló d’atenció a pal·liatius dels infants i joves, el Pavelló Victòria de l’Hospital de Sant Pau, per atendre’ls en els moments més durs de la malaltia, un usuari li va escriure que “Jo a Catalunya ni aigua”. La resposta de Luis Enrique va ser contundent amb aquest espectador:

“Doncs, molt bé. Si tu consideres que perquè una persona neixi en un lloc i parli d’una manera diferent o tingui la possibilitat de tenir dues llengües i no els vols donar els teus diners, fantàstic, ho respecto i a més prefereixo que no els donis, perquè es tracta d’ajudar a les persones i si algú creu que per néixer en un lloc o un altre és millor, preferim que no donis els teus diners. Fantàstic, no volem els teus diners”, va acabar dient Luis Enrique.

Els catalans i catalanes ja estem acostumats a veure l’odi que algunes persones mostren cap a Catalunya, però fer-ho amb un tema tan sensible com és el del càncer infantil, és de molt poca qualitat humana. Afortunadament, a Catalunya som referents en la investigació i el tractament d’aquesta malaltia. Esperem que aquest usuari de Twitch no es vegi en la tessitura de decidir si un hospital català pot tractar algun fill seu, potser llavors s’adonaria que aquests diners que avui no ha volgut donar a la Fundació d’Oncologia Enriqueta Villavecchia, simplement per l’odi que té a Catalunya, són molt importants per a molts nens i nenes, d’arreu de l’Estat.

Tags: Càncer, Luis Enrique

Notícies semblants: