Cap de setmana d’entrades gratis al Tibidabo per a persones de més de 60 anys i els seus nets.


Aquest cap de setmana del 17 i 18 de desembre les persones més grans de 60 anys tindran entrada gratis al Parc d’Atraccions del Tibidabo per gaudir de les activitats que el parc ofereix en aquestes festes nadalenques.

Aquest any se celebra la vuitena edició del Tibidavis, dos dies on els avis, àvies, nets i netes poden entrar gratuïtament, amb un màxim de dos infants per cada adult. En aquests dos dies el parc vol retre homenatge als avis, aquelles “persones educadores i peces claus en el dia a dia de moltes famílies.”

També podran gaudir de l’entrada gratis les persones majors de 60 anys que no tinguin nets. Durant aquests dos dies podran utilitzar la pista de gel instal·lada amb motiu de les festes i la resta d’activitats i atraccions que ofereix el parc.

També us pot interessar:

Aquest Nadal el Tibidabo tindrà una pista de gel sense gel (23.11.2022)

Tags: Tibidabo

Notícies semblants: