La pastisseria on trobareu el millor Tortell de Reis Clàssic de Catalunya d’aquest any.

Des de fa tres anys Panàtics organitza el concurs per triar el millor Tortell de Reis Clàssic de tota Catalunya. Com en anys anteriors el concurs es va realitzar al vestíbul de l’Estació del Nord de Barcelona i en aquesta tercera edició el guanyador ha estat Albert Sánchez de la Pastisseria Joan del Papiol, al Baix Llobregat.

Més de 40 pastissers i forners van participar el passat 15 de desembre aportant un tortell clàssic perquè fos valorat pel jurat del concurs i un altre/s per fer donació a diferents entitats socials. El jurat format per professionals del món del pa i la pastisseria havia de valorar el pes, l’aspecte exterior, la decoració, estructura, qualitat del brioix i del massapà, l’aroma, el gust i l’estructura en boca.

El resultat va ser el següent:

1. Albert Sánchez de la Pastisseria Joan del Papiol
2. Pau Carranza de la Pastisseria Larrosa de Flix
3. Emili Llorà de Casa Moner de Girona.


Es van recollir 100 tortells per ser donats a La Fundació del Convent de Santa Clara de Manresa on treballa Sor Lucia Caram, El Chiringuito de Dios del Raval, la Fundació Arrels i l’Hospital de Campanya de l’Església de Santa Anna.

👇 Per si algun dia voleu provar de fer el Tortell de Reis a casa, us deixem amb la recepta.

Recepta de Cuina, Com es fa – Tortell de reis

Tags: Millor Tortell de Reis

Notícies semblants: