Barcelona entre les 10 millors ciutats del món segons el rànquing World’s Best Cities


Com cada any la consultora Resonance elabora un rànquing de les 100 millors ciutats del món de més d’un milió d’habitants (World’s Best Cities) i en el d’aquest any 2023, Barcelona ocupa la sisena posició. La defineixen com una ciutat europea quasi ideal, amb un clima quasi perfecte durant tot l’any, tres milles de platges dins els límits de la ciutat, parcs icònics, arquitectura cridanera i barris plens de colors que van al seu propi ritme: artístic, sofisticat i bohemi”. Fan especial menció al Passeig de Sant Joan que defineixen com un dels principals corredors verds d’Espanya, declarat com el segon millor carrer del món per viure-hi, segons la revista Time Out.

Barcelona ha guanyat tres llocs amb relació al rànquing de l’any passat en el qual ocupava la novena posició. Per darrere de la Ciutat Comtal, trobem a Madrid en vuitena posició. Aquest any han volgut tenir una especial menció a la capital d’Ucraïna, Kíiv, atorgant-li el títol de Millor Ciutat d’Honor 2023 com a exemple del “coratge i resiliència d’una ciutat que lidera una nació desafiant contra un agressor assassí.”

🏅  Les 10 Millors ciutats del món (de més d’un milió d’habitants)

1. Londres
2. París
3. Nova York
4. Tòquio
5. Dubai
6. Barcelona
7. Roma
8. Madrid
9. Singapur
10. Amsterdam

En aquest rànquing també trobem tres ciutats espanyoles més, en el lloc 62 tenim a València, en el 76 a Bilbao i en el 82 a Sevilla. Tanca la llista la ciutat francesa de Marsella.

Tags: Barcelona, Millors ciutats del món

Notícies semblants: