L’arrodoniment d’aquest mes de Bonpreu anirà destinat a la Bressola de la Catalunya del Nord


Com cada mes des de fa quatre anys la cadena catalana de supermercats Bonpreu i Esclat demana als seus clients que facin l’arrodoniment de la seva compra i els diners recaptats són destinats a diferents causes solidàries. Aquest mes de gener el que es recapti serà destinat a l’escola Bressola de la Catalunya del Nord amb l’objectiu de preservar i fomentar la nostra llengua a l’altre costat de la frontera.

La Bressola és la primera escola en català de les comarques de la Catalunya del Nord que actualment consta de set escoles de primària i dos centres d’educació secundària on acullen a més de 1.100 nens i nenes. Un cop acabada aquesta etapa escolar els alumnes no tenen continuïtat en l’ensenyament en català. Per això volen crear l’etapa de Liceu on es pugui oferir escolarització en català als joves entre quinze i divuit anys.

L’arrodoniment en el preu de la compra consisteix a arrodonir a l’alça el que hem de pagar amb un mínim de 10 cèntims, sempre que paguem amb targeta de dèbit o de crèdit. Per exemple si la nostra compra és de 40,10 €, tenim l’opció de pagar 40,50 € i aquests 40 cèntims aniran a la causa solidària del mes.

Si voleu col·laborar amb l’Associació d’Amics de la Bressola, arrodoniu el preu de la vostra compra de Bonpreu i Esclat. Aquestes donacions permetran recuperar la llengua i la identitat catalana a la Catalunya del Nord, així com possibilitat que el català sigui la llengua vehicular a l’etapa dels 15 als 18 anys.

Tags: Aroodoniment, Bonpreu, Bressola

Notícies semblants: