Brutal errada en el programa de Susanna Griso d’Antena 3, confonen a Jordi Sánchez, polític amb l’actor Jordi Sánchez.

Aquest matí el programaEspejo Público‘ d’Antena 3, presentat per Susanna Griso, ha comès una errada per la qual Griso ha demanat disculpes quan s’han assabentat de la pífia. Passaven pocs minuts de les nou del matí quan un col·laborador del programa informava de la situació dels condemnats per la sentència del procés, després de la modificació del Codi Penal per la que s’ha derogat el delicte de sedició, quan a la pantalla es podien veure les fotografies dels polítics catalans. La sorpresa ha estat quan en lloc de la fotografia de Jordi Sánchez Picanyol, exdiputat del Parlament i expresident de l’ANC, apareixia la fotografia de Jordi Sánchez Zaragoza, l’actor català que interpreta el paper del Sr. Recio en la sèrie ‘La que se Avecina‘ o el del Lopes en Plats Bruts.

La fotografia de l’actor apareixia entre les de Carme Forcadell i Jordi Cuixart. Quan han detectat l’errada, la presentadora ha demanat disculpes amb aquestes paraules: “Com és de savis rectificar, permeti’m que els digui que hi ha hagut un error amb la fotografia de Jordi Sánchez. Des d’aquí les meves disculpes”.

Durant diversos minuts, mentre el col·laborador Gonzalo Bans parlava dels canvis en les condemnes i les inhabilitacions apareixien les fotografies dels líders catalans amb l’actor al mig, sense que ningú s’adonés de l’errada. Esperem que no inhabilitin al Sr. Recio per vendre peix i marisc a la sèrie. Els espectadors sí que han detectat la pífia ràpidament i les xarxes s’han omplert de comentaris i mems, fins i tot el creador de la sèrie, Alberto Caballero, li demanava a l’actor que no s’entregués a la policia amb aquestes paraules: “Jordi Sánchez no t’entreguis a les autoritats que hem de gravar la temporada 14”.

No és l’única errada que hem tingut en les últimes hores, ahir mateix en el programa Planta Baixa de TV3 sonava una cançó de Paquita la del Barrio, que diu: “Rata inmunda, animal rastreroescoria de la vida, adefesio…”, mentre sortia la imatge del president Puigdemont en pantalla. Avui comparen les dues pífies a les xarxes socials.

No és el primer cop que Antena 3 és nóticia per les seves errades, en especial amb els mapes.

El Mapa d’Espanya d’Antena 3 que s’ha fet viral a les xarxes.

Tags: Errades Televisió

Notícies semblants: