Tres murals de Catalunya opten a ser el millor grafiti del món 2022

La plataforma globalStreet Art Cities ja ha triat els 100 murals finalistes que optaran a la distinció del millor mural d’art urbà del 2022 i entre ells hi ha tres ubicats a Catalunya. El grafiti guanyador sortirà a través de la votació que ja està oberta a la web de ‘Street Art Cities‘. A final de més sabrem qui ha estat el mural guanyador d’enguany.

De l’Estat espanyol hi ha un total de 29 murals finalistes, els tres catalans són:

🎨 El blat i la poma d’Albert Bonet i Enric Casado, ubicat en un edifici de l’avinguda de les Garrigues al barri de la Bordeta de Lleida, inspirat en aquests dos conreus de la Plana de Lleida.


🎨  Mochi de Gemma Gené, l’artista establerta a Nova York ha volgut plasmar el seu gos carlí en un edifici del carrer de Marie Curie a Calafell.

🎨  Rostre d’un home i una iguana, de l’artista neerlandesa Djoels, omple una façana d’obra vista de Penelles, el petit poble de Catalunya que té més grafitis que carrers.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Djoels (@djoels_graffiti_paint)

A més dels tres murals situats a Catalunya, entre els finalistes també hi ha un artista català que ha realitzat dos murals fora del nostre país, es tracta del berguedà Slim Safont que ha fet un a Navarra i l’altre a Aberdeen (Escòcia).

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de SLIM SAFONT (@slimsafont)


Fins a final de mes podeu votar al mural que més us agradi 👉  aquí.

Tags: Grafitis, murals, Penelles, Premis

Notícies semblants: