Vandalisme en una placa commemorativa de la inauguració de l’Estadi de Sarrià poc després d’inaugurar-la.

Antic Camp de Sarrià.

El 18 de febrer d’enguany se celebra el centenari de la inauguració de l’Estadi de Sarrià on el Reial Club Esportiu Espanyol va jugar durant més de setanta anys i en el marc dels actes programats per aquesta commemoració, l’Ajuntament de Barcelona, dissabte passat va inaugurar una placa ubicada en els jardins on havia estat el camp fins a l’any 1997.

Al cap de poques hores de la inauguració, ha aparegut una pintada en la part posterior de la placa on es pot llegir: “Perico, recuerda que eres una mierda“. A la inauguració de la placa eren presents el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni i el CEO de l’Espanyol, Mao Ye WuCollboni va voler destacar que “La història de Sarrià i de Barcelona no es poden entendre sense parlar de l’Espanyol”. No és el primer cop que es produeix un acte vandàlic contra objectes que recorden on era el camp de Sarrià, fa pocs mesos també van trencar un panell en el qual es podia llegir “Jardins del Camp de Sarrià”.

Durant el mes de febrer l’Espanyol i l’Ajuntament de Barcelona tenen previst celebrar diversos actes per commemorar el centenari del camp dels pericos. El primer serà el dia 1, amb la inauguració d’una exposició sobre l’antic camp de l’Espanyol que es podrà visitar en el Dipòsit del Rei Martí de Barcelona, ubicat carrer de Bellesguard, 14. El gran acte central del centenari se celebrarà el 18 de febrer en els jardins on estava situat el Camp de Sarrià.

El club ho ha denunciat a través de Twitter:

També us pot interessar:

 🦜  Per què als de l’Espanyol els hi diem “Pericos o Periquitos”

Tags: Camp Sarrià, Espanyol, Vandalisme

Notícies semblants: