CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Puré de patata amb coberta de sobrassada

Ingredients:

🔹  4 patates grandetes
🔹  150 grams de sobrassada
🔹  Formatge ratllat
🔹  Sal, pebre negre i oli d’oliva

Preparació:

🔸  Rentem les patates i les fem bullir amb la pell. Per saber si estan fetes anar punxant amb una forquilla. Quan estiguin toves treure i deixar refredar una mica.

🔸  Pelem les patates i les aixafem amb un passapuré o simplement amb una forquilla. Afegim sal, pebre i un rajolí d’oli.

🔸  A la meitat del puré afegim els 150 grams de sobrassada, anem aixafant i remenant fins que ens quedi un puré homogeni de color vermell.

🔸  En unes terrines individuals fem una base de puré blanc sense sobrassada i al damunt posem el puré amb sobrassada. Afegim formatge ratllat al damunt i gratinem al forn a 180°.

Tags: Pure patata, sobrassada

Notícies semblants: