Una noia de Polònia creu que és Madeleine McCann, la nena desapareguda a Portugal fa 15 anys.


Una noia de 21 anys que viu a Polònia, assegura a través del seu perfil d’Instagram que ella pot ser Madeleine McCann, la nena desapareguda a l’Algarve portuguès fa quasi setze anys i de la que no es tenen notícies des de llavors. En el seu compte d’Instagram explica comparant una sèrie d’imatges de la nena desapareguda i ella, i els motius que l’han dut a creure que és ella, publicacions que aviat s’han fet virals a les xarxes socials.

El nom del compte ja ho diu tot ‘@iammadeleinemccann’ (jo soc Madeleine McCann). En ell explica “Crec que puc ser Madeleine i necessito una prova d’ADN”. La Júlia afirma que els seus pares mai li han explicat detalls del seu origen i tampoc li van voler ensenyar el seu certificat de naixement. Ella ha arribat a aquesta conclusió per les marques tan característiques que tenia la Madeleine, com la marca a l’ull dret o un clotet amb pigues a la part esquerra de la cara, entre altres detalls en els que es compara amb el pare i la mare de la nena desapareguda.

També explica que en diverses ocasions s’ha posat en contacte amb la policia del Regne Unit, Portugal i Polònia, però no li fan cas, per això ha decidit explicar-ho a través de les xarxes socials. La Júlia només vol posar-se en contacte amb els pares de la Madeleine McCann per tal de fer-se les proves d’ADN i verificar si les seves sospites són certes.

Recordem que Madeleine NacCann de tres anys va desaparèixer el maig del 2007 quan estava de vacances amb la seva família a Portugal. Els pares la van deixar dormint en companyia dels seus germans, també menors, a l’habitació de l’apartament que havien llogat, per anar a prendre alguna cosa a un local proper. Quan van tornar a l’apartament la Madeleine havia desaparegut i des de llavors no es va saber res més de la nena.

Tags: Madeleine NacCann

Notícies semblants: