Un home electrocutat amb el raïl del Tren Groc de la Cerdanya

Foto: Vision des Pyrénées

Segons informa el diari d’informació dels Pirineus, La Valira,  ahir al matí un home es va electrocutar amb el raïl electrificat del Tren Groc de la Cerdanya. Els fets van passar a La Cabanassa, al Conflent. L’home de 33 anys hauria tingut un problema amb els frens de l’autocaravana que conduïa, sembla que va quedar atrapada a les vies del tren i quan va baixar del vehicle per veure que passava, es va electrocutar amb el raïl.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar una desena de bombers i els serveis d’emergència que el van traslladar a l’Hospital Transforenter de la Cerdanya a Puigcerdà on s’està recuperant de l’enrampada. L’accident va obligar a tallar l’electricitat de la línia del tren, deixant atrapades a l’estació de La Cabanassa durant una hora i mitja a una quarantena de passatgers que feien el viatge entre Vilafranca de Conflent i La Tour de Querol.

També us pot interessar:

El Tren Groc de la Cerdanya – Un passeig per la Catalunya Nord

Tags: Accidents, Cerdanya, Tren Groc

Notícies semblants: