Òscar Garcia Junyent parla per primer cop de la mort de la seva filla.


Tres mesos després de la mort de la seva filla gran, Òscar Garcia Junyent parla de l’episodi més dur que li ha tocat viure, la mort de la Mariona de 21 anys a causa d’un càncer amb el qual va estar lluitant durant anys. L’Òscar ha parlat obertament amb el Roger Escapa en el programa El Suplement de Catalunya Ràdio.

Podem resumir l’entrevista en quatre frases: “És antinatural”, “Per què no m’ha tocat morir-me a mi?”, “Els meus pares han hagut d’enterrar a una neta” i “Ploreu quan heu de plorar”, els hi diu les altres dues filles que té.

L’exfutbolista i entrenador de futbol comença l’entrevista dient que ara per ara estan acceptant-ho, s’ha de mirar endavant i han de continuar lluitant per les seves altres dues filles. “No hi ha més remei que acceptar-ho, ha estat un cop molt dur, és una cosa antinatural, però hem de mirar endavant i continuar forts. Jo molt pendent de les dues filles, els adults tenim més recursos, però les nenes moltes vegades no ho poden entendre”.

“Ha estat un procés que ha durat anys, en un principi, després de la primera operació semblava que si passava un cert temps, ja no li tornaria a passar, però aquest temps no va arribar i va recaure. Han estat uns anys sense descans. Malauradament, els doctors ja ens van avançar que això podria passar“.

Quan en Roger Escapa li pregunta “Parlar-ne creus que és important”, l’Òscar diu: “Jo crec que sí, són coses que no som els primers ni serem els últims a qui els hi passen aquestes coses” i aprofita per donar les gràcies a Sant Joan de Déu i al Parc Taulí que els van ajudar en aquests moments tan difícils.

Parla de les altres dues filles que té a qui els hi diu que “això és el més dur que passareu a la vida, ploreu quan heu de plorar, que no us diguin que heu de ser fortes, ploreu quan vulgueu plorar”. Després, reflexionant es pregunta “per què no m’ha tocat morir-me a mi?…, ella tenia tota una vida al davant. No pots controlar el que et ve, sinó com t’ho prens, i els meus pares han hagut d’enterrar a una nena, ells deien que em passi a mi és normal, però que li passi a una nena…”.

Diu que li agrada recordar a la Mariona quan estava bé, amb la vitalitat que tenia, perquè els darrers anys ho va passar molt malament a causa de la malaltia, però no es deixava vèncer, “era com una mare per les seves dues germanes”.

Després l’entrevista feta a la seva població natal, Sabadell, continua repassant la seva trajectòria professional des que va començar a la Masia del Barça amb 10 anys.

Escoltem algun fragment de l’entrevista  👇

Notícies relacionades  👇 

“Vola alt, amor meu”, així acomiada un exjugador del Barça i l’Espanyol a la seva filla que ens ha deixat avui (24.11.2022)

Tags: Morts, Oscar Garcia Junyent

Notícies semblants: