Luis Enrique dona tots els ingressos de les sessions de ‘streaming’ del Mundial a una Fundació d’Oncologia infantil de Barcelona.


L’exjugador del Barça i entrenador de la selecció espanyola durant el Mundial de futbol celebrat el passat hivern a Qatar, Luis Enrique, ha complert la promesa que va fer de donar tots els beneficis obtinguts de les sessions de ‘streaming’ que va fer a través del seu canal de Twitch comentant el mundial, a la Fundació Oncològica Infantil Enriqueta Villavecchia, amb seu al recinte modernista de Sant Pau de Barcelona.

Ha estat ell mateix qui ha fet pública la notícia a través del seu perfil de Twitter on acompanya la carta de la Fundació on certifiquen que han rebut de Luis Enrique Martínez Garcia, la quantitat de 30.000 euros obtinguts en el seu canal de Twitch. Aquesta quantitat és el 50% dels beneficis totals, ja que l’altre 50% és el que cobra la plataforma quan obren un canal.

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, és una entitat sense ànim de lucre que treballa per donar cobertura integral de les necessitats dels infants i joves malalts de càncer o altres malalties greus i donar suport a les seves famílies. Recordem que malauradament, Luis Enrique i la seva esposa, Elena Cullel, van perdre a la seva filla Xana l’any 2019 amb tan sols nou anys a causa d’un càncer (osteosarcoma) i des de llavors tota la família col·labora en diferents projectes per a la lluita d’aquesta maleïda malaltia que cada any es cobra la vida de molts infants.

També us pot interessar:

Luís Enrique recorda la seva filla Xana en el dia que hagués fet 13 anys.

Tags: Càncer, donaciones, Luis Enrique

Notícies semblants: