El Barça jugarà de blanc la temporada vinent. Us agrada la segona equipació?

Foto: FootyHeadlines

Segons publica la web especialitzada en equipacions esportives, Footy Headlines‘, la segona equipació del Barça per a la temporada 2023-2024 serà amb una samarreta blanca, el que ha provocat moltes reaccions en contra a les xarxes socials per adoptar el color de l’etern rival del club blaugrana.

El president Joan Laporta i la Junta directiva van aprovar-ho fa temps, però fins ara no havíem tingut ocasió de veure la imatge d’una samarreta blanca amb l’escut del Barça. Malgrat que no agradi a molts, no és el primer cop que adopten aquest color. Des dels anys vint del segle passat el Barça jugava de blanc quan havia de canviar la primera equipació per similitud de colors amb l’equip contrari. Els més veterans segur que recordaran haver vist a Johan Cruyff o Kubala vestits de blanc en alguna competició europea.

La segona equipació per la temporada vinent serà: samarreta blanca amb el logotip de Nike, les lletres de Spotify en blau al centre i els rivets de les mànigues amb els colors blaugrana, els pantalons seran blaus i les mitgetes amb els colors blaugrana i ratlles horitzontals. Una altra novetat és que no durà l’escut actual sinó el que va utilitzar el Barça des de l’any 1975 fins a l’any 2000.

Una equipació que més enllà de crear polèmica a les xarxes, tan sols és un record del passat, amb ella es va guanyar la Copa Llatina l’any 1952 davant el Niça. Us agrada? La comprareu?

També us pot interessar 👇 

Tots els escuts del Barça al llarg de la seva història 1899-2018

Tags: BARÇA, Samarreta

Notícies semblants: