Cada dia un grup d’ànecs travessen els carrers de Camprodon per anar a banyar-se al riu Ter.


Aquests dies s’han fet virals a les xarxes socials unes imatges en les quals podem veure a una parella d’ànecs seguits dels seus pollets travessant els carrers de Camprodon pel pas de vianants, per anar a banyar-se al riu Ter. Un veí ha gravat les imatges després de veure com cada dia fan el mateix camí, al matí surten de l’estany i es van a banyar al riu Ter i a la nit tornen del riu a l’estany.

Segons avança RAC1, l’usuari de Twitter que va penjar les imatges, @MeteoElpito, demanarà a l’Ajuntament de Camprodon que senyalitzi el pas de vianants com a pas dels ànecs, perquè els cotxes que passin tinguin especial precaució de no atropellar-los, en especial els que circulen a tota velocitat els caps de setmana.

A hores d’ara 👇  aquestes imatges ja tenen quasi 180.000 visualitzacions.

També us pot interessar 👇

L’emotiu retrobament de nou ànecs amb la seva mare després d’un salvament dels Bombers de Barcelona. (07.06.2020)

Tags: ànecs, Camprodon

Notícies semblants: