Dos ‘xiringuitos’ catalans entre els millors de l’Estat 2023


Com cada any la revista Tapas Magazine, un dels referents gastronòmics i culinaris del sector, ha elaborat el rànquing dels 25 millors ‘xiringuitos’ de l’Estat i en l’edició d’aquest 2023 trobem dos establiments catalans 👇

 🏖️ Cap Sa Sal a Begur, Costa Brava

“Cap Sa Sal és un hotel privat de 10 habitacions, elevat sobre un penya-segat que regala unes vistes impressionants al mar. Però no només això, perquè el seu entorn és un bosc de pins centenaris que inunden l’ambient d’aquest meravellós aroma, barreja de sal i ambre. Els arrossos de temporada, el peix i marisc de la zona són els que acaben per arrodonir l’experiència en aquest punt del paradís mediterrani”.

🏖️ El Vivero de Sitges, Costa del Garraf

“Aquí s’acarona el producte –hi ha molt de km 0–, per a crear arrossos que són una autèntica delícia, com és el cas de la Paella Senyoret que porten elaborant cinquanta anys. També estan especialitzats en la tonyina Blue Finn, que preparen en tàrtar, sashimi, rellom o tataki. La llum la posa la mar, la relaxació, els llits lounge, l’ambient, la millor música en directe, les vistes, la mar Mediterrània i l’acompanyament”.

El millor catalogat ha estat La Luna de Zahara de los Atunes a Cadis, de qui destaquen l’equip que cada dia fa possible que la vida sigui més bonica, la tonyina d’almadrava i la música en viu a les nits. La brisa de l’Atlàntic i unes vistes impressionants a la platja del Carmen acaben d’arrodonir l’experiència.

 🏖️ Els 25 millors ‘xiringuitos’ d’Espanya 2023 per ordre alfabètic.

🏖️ A Taranxela (Pincelo, Lugo)
🏖️ Alma Playa (Rincón de la Victòria, Màlaga)
🏖️ Azul Sunset Point (València)
🏖️ Blue (Santa Eulària des Riu, Eivissa)
🏖️ Blue Bar (Formentera)
🏖️ Cala Gracioneta (Sant Antoni de Portmany, Eivissa)
🏖️ Cap Sa Sal (Begur, Costa Brava)
🏖️ Cova d’en Xoroi (Alaior, Menorca)
🏖️ Dabadaba Beach (Sant Sebastià)
🏖️ Dido (El Palmar, Cadis)
🏖️ El Puntal (Somo, Cantàbria)
🏖️ El Vivero (Sitges, Barcelona)
🏖️ Frida Pahlo (Pedregalejo, Màlaga)
🏖️ La Cangreja (La Manga, Múrcia)
🏖️ La Luna (Zahara de los Atunes, Cadis)
🏖️ La Siesta (Xàbia, Alacant)
🏖️ Los Baños Sunshine (Dènia, Alacant)
🏖️ Los Pinares (Cabañas, la Corunya)
🏖️ Marina Beach Club (València)
🏖️ Nosso Summer Club (Marbella, Màlaga)
🏖️ Sa Cova (Ciutadella, Menorca)
🏖️ SAAM Club de Mar (Chipiona, Cadis)
🏖️ Tumbao (Tarifa, Cadis)
🏖️ Ventuno Beach (Calvià, Mallorca)

També us pot interessar 👇

Sabeu on es va instal·lar el primer ‘xiringuito’ de Catalunya


Tags: Millors xiringuitos

Notícies semblants: