ACTUALITAT

Noves sales de cinema de Barcelona tanquen definitivament.


Els cinemes Yelmo Icària de la Vila Olímpica del Poblenou de Barcelona tanquen definitivament, avui faran les darreres passes de pel·lícules. Després de 27 anys, s’acomiadaran del públic amb dues pel·lícules estrenades recentment, ‘Barbie’ i ‘Oppenheimer’. El motiu del tancament és que se’ls ha acabat el contracte de lloguer i no els hi renoven.

Yelmo que sempre s’ha caracteritzat per oferir pel·lícules en versió original, té altres cinemes a Barcelona. Ara la quinzena de treballadors de l’Icària seran recol·locats en altres cinemes de la companyia (ComediaBaricentro, La Maquinista, Sant Cugat, Castelldefels i Abrera). Els veïns i veïnes de la zona es lamenten d’aquest tancament a través de les xarxes socials, molts d’ells han passat pel local a acomiadar-se dels treballadors.

El cineasta Jaume Ripoll es lamenta del tancament a través de Twitter: “Tanca l’Icària Yelmo, un cinema que va ser fonamental per a molts els que vam estudiar cinema a principis dels 2000. Crec que és al qual més hauré anat. Els seus matinals, les seves sessions dobles o triples. Quan ho sento”. També l’actor Santiago Segura es lamenta dient que eren els seus cinemes preferits quan vivia a Barcelona.

Tags: Tancament cinemes

Notícies semblants: