CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Bacallà gratinat a l’allioli amb espinacs


Ingredients:

  • 1/2 quilo de bacallà al punt de sal
  • 250 grams d’espinacs
  • Trossets d’ametlla
  • Dues cullerades de formatge cremós
  • Farina
  • Allioli
  • Formatge ratllat
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una paella amb un rajolí d’oli, posem els espinacs i els saltegem fins que hagin tret tota l’aigua, salpebrem i incorporem les dues cullerades de formatge, remenem i tanquem el foc.

Enfarinem els lloms de bacallà i els fregim en oli ben calent, simplement que faci una mica de crosta, ja que després aniran al forn.

Preparem una safata apta pel forn, fem un llit amb els espinacs i col·loquem els lloms de bacallà al damunt. Amb l’ajuda d’un pinzell, pintem el bacallà amb allioli, cobrim amb formatge ratllat i els trossets d’ametlla pel damunt i ho posem a gratinar al forn, prèviament escalfat a 180 graus. Quan estiguin daurats ho traiem.

Tags: Bacallà, espinacs

Notícies semblants: