La USAP de Perpinyà presenta la nova equipació amb la senyera com a protagonista.


L’equip de rugbi USAP de Perpinyà ha presentat les noves equipacions per aquesta temporada 2023-2024, la local és de color blau i la de visitant té com a protagonista la senyera. De tots és coneguda la catalanitat que sempre reivindica l’equip de la capital de la Catalunya Nord, des del seu escut fins a les mitgetes dels jugadors, passant per cantar l’Estaca de Lluís Llach.

La samarreta és groga amb les quatre barres vermelles al davant, el pantaló vermell i les mitgetes a ratlles grogues i vermelles. “Més que una samarreta, és una bandera. Catalunya ben representada”, diu el diari francès L’Indépendant.

En el vídeo de presentació es poden veure imatges de pobles de la Catalunya Nord, en especial Perpinyà, cartells reivindicatius de País Català, partits en els quals l’afició omple d’estelades els camps. Al final del vídeo apareixen els jugadors vestits amb l’equipació, en el Castellet de Perpinyà. El lema, com recull l’Indépendant és “Més que una samarreta, una bandera”.

Aquesta és l’equipació que faran servir quan juguin fora del seu camp i que podrem veure a Barcelona, coincidint amb les Festes de la Mercè, on disputaran un partit contra els FC Barbarian britànic. Aquest partit amistós suposarà el retorn de la Unió Esportiva Arlequins de Perpinyà (USAP) a Barcelona, després de deu anys de la seva última visita.

Com diu el club a través del seu perfil de Twitter, la samarreta ja està disponible a la botiga per als que vulgueu comprar-la. El preu és de 95 euros per a home i 69 euros per a nens i adolescents.

Tags: Senyera, USAP

Notícies semblants: