ACTUALITAT

Mor una noia de 20 anys després de caure-li una palmera al barri del Raval de Barcelona


Una noia de 20 anys ha resultat morta a primera hora de la tarda, després de caure-li a sobre una palmera al barri del Raval de Barcelona. Els fets han passat al voltant de les quatre de la tarda a la plaça d’Emili Vendrell, al costat del carrer de Joaquim Costa.

També s’ha vist afectat un camió de neteja de la ciutat, encara que afortunadament la treballadora municipal que el portava ha resultat il·lesa. Encara es desconeixen els motius pels quals ha caigut l’arbre, els Mossos d’Esquadra i l’Ajuntament de Barcelona han obert la corresponent investigació.

Fins al lloc de l’accident s’han desplaçat diverses dotacions dels Bombers de la ciutat, Guàrdia Urbana i els Serveis d’Emergència que malauradament no han pogut fer res per salvar la noia. Aquest no és el primer accident amb una palmera en els darrers anys a Barcelona, l’agost del 2020 un home va resultar mort i una dona ferida en caure una palmera al parc de la Ciutadella.

Tags: Barcelona, Morts

Notícies semblants: