Olga Carmona va jugar la final del mundial sense saber que poc abans de començar el partit, havia mort el seu pare.

Foto: Twitter @SEFutbolFem

Ara que tothom està celebrant la victòria de la selecció espanyola en la final del mundial de futbol femení, Olga Carmona ha rebut una triste notícia, l’autora de l’únic gol d’ahir, es va assabentar poc després de finalitzar el partit de la mort del seu pare poc abans de l’inici del partit. La decisió de no comunicar-li la notícia fins que el partit hagués acabat va ser de la seva mare, que no volia que el seu estat d’ànim influís en el partit que es disputava a Sidney.

Ha estat la Reial Federació Espanyola de Futbol, l’encarregada de donar la notícia a través de Twitter, amb aquestes paraules: “L’RFEF lamenta profundament comunicar la mort del pare d’Olga Carmona. La futbolista ha conegut la trista notícia una vegada conclosa la final de la Copa del Món. Enviem la nostra abraçada més sincera a Olga i la seva família en un moment de dolor profund. Et volem Olga, ets història del futbol espanyol”.

El Real Madrid, club on juga Olga Carmona, també ha volgut donar el condol a través d’un comunicat que han publicat a Twitter, dient: “El Real Madrid C. F., el seu president i la seva Junta Directiva lamenten profundament la defunció del pare de la nostra jugadora Olga Carmona. El Real Madrid vol expressar les seves condolences i el seu afecte a Olga, als seus familiars i a tots els seus éssers estimats. Descansi en pau”.

Olga Carmona quan va celebrar el gol que ha donat el títol de campiones del món a la selecció espanyola, va mirar al cel en record de la mare d’una amiga que va morir fa pocs dies, encara sense saber que allà dalt també estava el seu pare.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a l’Olga i la seva família. Ella també ha volgut tenir un record pel seu pare a través de Twitter. 

 

Tags: Morts, Olga Carmona

Notícies semblants: